‘Kijk in mijn wijk’, De Weiden
Graag input, of loop mee!
Op zaterdag 6 november zal in de deelwijk De Weiden, onderdeel van de Veghelse  wijk De Bunders, van 10 tot 12 uur een ‘Kijk in mijn wijk’(voorheen wijkschouw) worden gehouden. Het startpunt is De Spil.
Samen met vertegenwoordigers van diverse Gemeenteafdelingen zullen wijkraadleden in deze deelwijk rondgaan om knelpunten en problemen te bekijken.
Bewoners van deelwijk De Weiden zijn van uitgenodigd  om mee te lopen!
Heeft u een knelpunt gesignaleerd, bijvoorbeeld in de groenvoorziening, openbare ruimtes of onveilige verkeerssituatie? Heeft u een vraag of een probleem wat u kenbaar wilt maken bij de gemeente? Dan is het handig om dit voorafgaand aan de wijkschouw te melden aan de wijkraad. Graag via Email, aan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onze wijkcoördinator van de gemeente, Lianda de Vos, kan dan de verantwoordelijke personen uitnodigen om mee te lopen met de wijkschouw, zodat knelpunten ter plekke worden bekeken en besproken. De ‘Kijk in mijn wijk’-
bijeenkomsten die gehouden worden, hebben tot nu toe veel verbeteringen in de leefbaarheid van de wijk opgeleverd.
Wijkraad de Bunders vindt het belangrijk dat bewoners van de wijk actief betrokken zijn bij alles wat er in de buurt leeft en speelt. Dus we vragen u met klem om ons te mailen en vooral om mee te lopen met de wijkschouw 6 november!
Wat: Kijk in mijn wijk De Weiden
Wanneer: 6 november 2021
Waar: Startpunt De Spil
Tijd: van 10 – 12 uur

Opmerkingen (vooraf per mail doorgeven): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weide sfeer